U 13 časova počinje protest novosadskih taksista

U 13 časova počinje protest novosadskih taksista

Protestne vožnje taksista u Novom Sadu počinju danas, 8. oktobra, a planirano je da traju svakodnevno do ispunjenja zahteva koje su postavile njihove kolege u Beogradu, koji protestuju već više dana.

Radenko Vidaković, predsednik Ugovorene privredne taksi komore Vojvodine, navodi za portal 021.rs da su tražili od policije da im omogući da protestna vožnja ide kroz Novi Sad bez zaustavljanja kako bi pravili što manje problema u saobraćaja.

U protestu se može očekivati i više stotina vozila, a učestvovaće udruženja "Pan taksi", "Crveni" i "Red taksi", "MB taksi", "Naš taksi", "Maksi Novosađani", "VIP taksi", "Siti taksi", "SOS taksi", "Delta taksi" i "Taksi Vojvođani".

Kako prenosi 021.rs, predviđeno je da se svi okupe u 12.30 časova na okretnici na Mišeluku i da od 13 časova krenu u vožnju sledećom trasom – Most slobode, Bulevar oslobođenja, Bulevar Jaše Tomića, Kisačka, Jovana Subotića, Šafarikova, Uspenska, Bulevar Mihajla Pupina, Žarka Zrenjanina, Stražilovska, Bulevar cara Lazara i Fruškogorska do Štranda.

Dužina trajanja vožnje zavisiće od brzine prolaska kroz gradske ulice, a maksimalno planirano vreme protesta je do 15 časova.

Oceni vest:
1
6

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan