U KCV-u zaposleno još 32 lekara i 155 medicinskih sestara i tehničara

U KCV-u zaposleno još 32 lekara i 155 medicinskih sestara i tehničara

Univerzitetski klinički centar Vojvodine, na inicijativu Ministarstva zdravlja, primio je u stalni radni odnos 155 medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara, 23 najbolje diplomirana doktora medicine na neodređeno vreme i devet doktora medicine na određeno vreme.

U Kliničkom centru kažu da su zadovoljni što im dolazi tako dobar kadar, kome se otvaraju vrata, ne samo u stručnom usavršavanju, nego i u naučnom radu.

U narednom periodu očekujemo i prijem nemedicinskih radnika. Trudimo se da zapošljavanjem najboljih diplomaca, lekara, medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara brinemo o kvalitetnom kadru UKCV i formiramo nove generacije zdravstvenih radnika koji će pružati najbolju i najkvalitetniju negu i lečenje u skladu sa savremenim dostignućima najbolje kliničke prakse – rekla je direktorka Kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić.

Navodi i da je najveća vrednost UKCV kvalitetan kadar, te će se i tokom ove godine truditi da u što kraćem roku povećaju prijem novih radnika.

Ističe da je danas Univerzitetski Klinički centar Vojvodine efikasna i efektivna, visokospecijalizovana zdravstvena, naučnoistraživačka i nastavna ustanova, posvećena pružanju kvalitetnih zdravstvenih usluga tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite, prenosi RTV.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Liman 3

  pre 1086 dana i 17 sati

  Sigurno su primljeni preko konkursa zvani veza i politicka stranka.

  Oceni komentar:
  1
  6
 • Maks

  pre 1086 dana i 16 sati

  Pa mogu da zaposle posto skola za prekvalikaciju dobro., fukcionise. Samo neznam ko ce nas leciti, jadan li si grade ko te vodi.

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Zoran

  pre 1086 dana i 4 sata

  Zašto ne prime volontere koji rade po tri i više godina bez dinara. To su kadrovi koji vole medicinu

  Oceni komentar:
  0
  9
 • Mirjana Cvetkovic

  pre 1053 dana i 2 sata

  D.dan zelim da se prijavim da i ja pomognem u ovoj teskoj situaciji koja je zadesila moju zemlju.Ja sam inace samohrana majka,a medicinska sestra sam po struci-opsti smer...Nadam se pozitivnom odgovoru...Unapred vam zahvaljujem

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Mirjana Cvetkovic

  pre 1053 dana i 2 sata

  Ja sam Mirjana Cvetkovic zelim da se prijavim kao medicinska sestra (sto i jesam po struci i to opsti smer).Da pomognem svom narodu i mojo zemlji da prevazidjemo ovu tesku situaciju koja nas je zadesila...Unapred vam zahvaljujem i nadam se pozitivnom odgovoru...

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Gordana

  pre 900 dana i 22 sata

  Zelim da budem humana i lecim ljude volim timski rad i komunikaciju

  Oceni komentar:
  0
  0