U Kineskoj četvrti će se zidati nova jednospratnica

U Kineskoj četvrti će se zidati nova jednospratnica

Novosadska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove sagradiće u Kineskoj četvrti jednospratnicu sa potkrovljem umesto postojećeg prizemnog objekta od više stotina kvadrata, javio je portal 021.rs.

U konkursnoj dokumentaciji Uprava nije navela koji će tačno postojeći prizemni objekat u Kineskoj četvrti biti uklonjen, dok se s druge strane navodi da će ta nova zgrada služiti za potrebe "Kulturne stanice 3" koja će biti u sklopu projekta Evropska prestonica kulture 2021.

Iz tenderske dokumentacije se vidi da će jednospratnica imati nekoliko prostorija, toalete, čajnu kuhinju, krovnu terasu i lift, a moguće je da će se koristiti kao kancelarijski prostor.

Kako navodi portal 021.rs, rušenje postojećeg i izgradnju novog objekta, koji će po etaži imati više od 300 kvadratnih metara, koštaće 68 miliona dinara sa PDV-om, a obaviće ga firme "GAT" i "AB&CO Geosystems" iz Novog Sada.

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad almaško groblje JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina lisje OK Vojvodina servisne informacije novi sad groblje novosadsko porodilište Voša Spens odbojka servisne informacije isključenja struje betanija bez vode Miloš Vučević raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad vreme danas novosadski sajam gradsko groblje horoskop bebe bez struje havarija na vodovodu memorijal velikana jkp lisje zodijak