U Korisničkom centru "Toplane" obavezne zaštitne maske, merenje temperature na ulazu u prostorije

U Korisničkom centru "Toplane" obavezne zaštitne maske, merenje temperature na ulazu u prostorije

U skladu sa epidemiološkom situacijom i u cilju sprečavanja širenja infekcije Kovid-19, "Novosadska toplana" nastavlja sa striktnim sprovođenjem svih preporučenih mera, saopšteno je danas iz tog javnog preduzeća.

S tim u vezi, poseta Korisničkom centru moguća je uz obavezno korišćenje zaštitnih maski. Takođe se striktno poštuju mere fizičke distance, broj korisnika u prostorijama je ograničen i na ulazu u prostorije korisnicima se meri telesna temperatura.

– Molimo korisnike usluga, posebno ukoliko imaju bilo kakve simptome respiratorne infekcije, da se za sva pitanja i reklamacije Preduzeću obraćaju telefonskim ili putem mejla, kako bismo svaku mogućnost širenja virusa neposrednim kontaktom sveli na minimum – kaže se u saopštenju. 

Za prijem pošte otvoren je šalter Pisarnice Preduzeća, radnom danima od 7 do 15 časova, bez mogućnosti ulaska u prostorije i uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

VAŽNI TELEFONI

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge JKP "Novosadska toplana", korisnicima su otvoreni brojevi telefona 423 712, 420 853 i broj 0800 100 021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881 105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave.

Korisnici "Toplani" mogu da se obrate i putem mejl adrese .

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan