U najavi plan za obnovu i unapređenje Spensa

U najavi plan za obnovu i unapređenje Spensa

Grad planira da testira tržište i potraži partnere za upravljanje SPC "Vojvodina".

Problemi s kojima se već nekoliko godina suočava Spens, jedan od prvih sportskih i poslovnih centara u ovom delu Evrope, kako je najavljeno, mogli bi da se rešavaju i u saradnji sa partnerima iz inostranstva. Kako prenose "Novosti", Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, najavio je kako će uskoro biti objavljen poziv za saradnju potencijalnim inostranim investitorima.

- Nadam se da ćemo preko leta spremiti međunarodni neobavezujući poziv za Spens, koji će se ticati saradnje i upravljanja ovim preduzećem. Na taj način planiramo da testiramo tržište, da vidimo ima li zainteresovanih privatnih partnera za Spens, jer je reč o najvećem izazovu u javnom sektoru. Da bi ovo preduzeće opstalo, potrebno je da se iz budžeta izdvoji godišnje jedna milijarda dinara – rekao je Vučević, a prenose "Novosti"

Da, podsetimo, Sportski i poslovni centar "Vojvodina" našao se u problemima jer tokom kriznih godina nije redovno održavan, a takođe pokazalo se i da je izuzetno veliki potrošač energije, pre svega za zagrevanje i hlađenje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mile

  pre 521 dan i 13 sati

  Date spensu pare od Etihada i to je to...

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Proliv od vas imam

  pre 521 dan i 11 sati

  A onda ste ga uništili praveci nepotreban trzni centar pored SPENSA i vec postojeceg Mercatora na 500m . Međutim vama su krivi samo drugi. Vi ni za sta niste krivi. Ni za autobusku stanicu...

  Oceni komentar:
  0
  0
skupština grada novog sada bez struje Elektrodistribucija Novi Sad dnevni horoskop JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad isključenje vode horoskopski znaci novorođenčad štrajk poštara raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Dom zdravlja Novi Sad novosađani isključenja struje vremenska prognoza raspored sahrana i ispraćaja zodijak servisne informacije novi sad bebe horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević elektrovojvodina gradonačelnik Miloš Vučević pošte srbije novosadsko porodilište bez vode Isključenje struje jkp lisje betanija