U Novom Sadu otvoren Sajam ribolova

U Novom Sadu otvoren Sajam ribolova

Na Novosadskom sajmu priredbu posvećenu ribolovcima profesionalcima i amaterima, kao i svim zaljubljenicima u prirodi - Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi, svečano je otvorio Branislav Stanković, ribolovac, trostruki prvak Lige Srbije u lovu soma bućkom.

- Pošto ja dolazim iz Šapca, dozvolite mi da ovaj Sajam otvorim na ovaj način – Proglašavam vašar ribolova i opreme za boravak u prirodi otvorenim. Živeli! - rekao je Stanković otvarajući Sajam ribolova.

Veran pratilac i promoter Sajma ribolova, novinar, putopisac, TV lice, voditelj, sportski komentator, Jovan Memedović, koji je u konstantnoj poteri za sasvim prirodnim, takođe se obratio prisutnima.

- Moram da vam kažem lepu vest, a to je da ovaj Sajam radi baš ono što se dešava svuda u svetu - promoviše boravak u prirodi, što je u poslednje dve -tri godine postalo i moda. Mladi se polako vraćaju u prirodu gde pronalaze prostor za neke svoje ideje, slave rođendane, prave žurke... U svakom slučaju pronašli su nešto novo u svom životu, a to je priroda - rekao je Memedović.

 

- Ovo je treći po redu i još mlad Sajam. Nadam se da ćemo sledeće godine uvesti niz dodatnih sadržaja za koje verujemo da mu pripadaju - rekao je na otvaranju generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

On je naglasio da i ovaj Sajam treba da bude promoter promene životnog stila i povratka prirodi i zahvalio se svim izlagačima koji kako je rekao pomažu u tome.

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi traje do nedelje, 22 aprila. Za sve posteioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je Poklon-igra u kojoj najsrećnije očekuju nagrade.

Petak, 20. april je Porodični dan. Roditelji sa decom do 16 godina mogu da uđu na Novosadski sajam uz jednu ulaznicu kupljenu za 200 dinara, što je i cena  pojedinačne karte. U kolektivnim posetama (grupe sa pet i više osoba) ulaznica košta 150 dinara po osobi.

Radno vreme Sajma je od 10 do 19 sati, a ulaz u Halu 1 je organizovan iz Hajduk Veljkove ulice.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan