U Novom Sadu ukinuta vanredna situacija, bazeni od sutra otvoreni za građanstvo

U Novom Sadu ukinuta vanredna situacija, bazeni od sutra otvoreni za građanstvo

Na današnjoj, prvoj vanrednoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, s obzirom na to da su se stekli potrebni uslovi, doneta je Odluka o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Sada koja je proglašena usled širenja epidemije zarazne bolesti Kovid-19.

Donošenjem ove odluke, naredbe i akti Gradskog štaba za vanredne situacije koji su doneti u cilјu sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti ostaju na snazi, kaže se u saopštenju iz Gradske kuće.

Takođe, na današnjoj sednici doneta je naredba da Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" organizuje rad otvorenih bazena na Spensu i u SC "Sajmište", te da Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove organizuje rad zatvorenog bazena Sportske hale "Slana bara" i to počev od subote, 12. juna 2021. godine, uz poštovanje mera, smena i termina, utvrđenih ovom naredbom.

Celokupan tekst naredbe, uključujući i raspored smena na gradskim bazenima, možete pročitati ili preuzeti OVDE
 

Prilikom korišćenja zatvorenog i otvorenih bazena obavezno je poštovanje sledećih mera: U smeni istovremeno može biti prisutno maksimalno 500 lica na otvorenom bazenu JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina", maksimalno 1.000 lica na otvorenom bazenu Sportskog centra "Sajmište" i maksimalno 100 lica na zatvorenom bazenu Sportske hale "Slana bara". Takođe, obavezno je držanje fizičke distance od najmanje dva metra, pre ulaska u kompleks bazena obavezna je provera telesne temperature i korišćenje dezobarijera, obavezno je držanje fizičke distance i u vodi, a zabranjeno je zadržavanje u holu ispred bazena, kaže se u saopštenju pres službe Grada.

Oceni vest:
11
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Kole

  pre 1126 dana i 21 sat

  Da, bazen nije radio zvog korone, a ne zbog toga što su ga dunsteri razlokali, how yes no.

  Oceni komentar:
  2
  5
 • Alek

  pre 1126 dana i 16 sati

  Hahah pa otvaraju se u letnjoj sezoni kad zatvoreni nemamo, kakva vanredna situacija, u to ni deca ne veruju

  Oceni komentar:
  2
  0
 • Jovan

  pre 1126 dana i 9 sati

  Da li se mogu kupiti sezonske ulaznice i koja je cena?

  Oceni komentar:
  1
  1