U Novom Sadu zvanično završena grejna sezona

U Novom Sadu zvanično završena grejna sezona

Kako javljaju iz JKP "Novosadska toplana", završena je grejna sezona 2017/2018, zaključno sa 15. aprilom 2018. godine, nakon što su se stekli uslovi za završetak definisani Odlukom o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada (zvanično izmerena temperatura spoljašnjeg vazduha u periodu od 13. do 15. aprila u 21 čas viša od +11°C).

Kako se navodi u saopštenju, tokom grejne sezone 2017/2018, koja je počela 9. oktobra 2017. godine i trajala ukupno 188 dana, bilo je najmanje prekida u isporuci toplotne energije u poređenju sa prethodnim godinama, a takođe je zabeležen i značajno manji broj reklamacija korisnika usluga "Toplane" na kvalitet grejanja i tople potrošne vode.

- Visokom stepenu zadovoljstva korisnika uslugama u najvećoj meri doprineli su obimni radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže širom grada tokom leta 2017. godine, kada je rekonstruisano 15 km trase vrelovoda, prilikom čega je zamenjeno 35 km starih cevi novim, predizolovanim. Radovi na vrelovodnoj mreži, u sklopu obimnih priprema za grejnu sezonu, obezbeđuju stabilno i pouzdano funkcionisanje tehničkog sistema, koji bez poteškoća odgovara na sve izazove tokom zimskog perioda – kažu iz "Novosadske toplane", uz napomenu da to gradsko preduzeće nastavlja sa radom i isporukom toplotne energije za pripremu tople potrošne vode, koja je kontinuirana 24 sata tokom čitave godine, a odmah po završetku grejne sezone počinju pripremne radnje za remont i druge radove na delovima Toplifikacionog sistema.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad matičar novi sad betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez struje bez vode Isključenje struje raspored sahrana novi sad elektrovojvodina skupština grada novog sada novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja horoskop dnevni horoskop isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode astrologija RHMZ novosadsko porodilište bebe JKP Vodovod i kanalizacija magla zagađenje jkp lisje servisne informacije novi sad zodijak Elektrodistribucija Novi Sad zagađenje vazduha