U NS osvanuli plakati sa pozivnim brojem za Vojvodinu

U NS osvanuli plakati sa pozivnim brojem za Vojvodinu

U Novom Sadu danas su se pojavili plakati na kojima piše da će medjunarodni pozivni telefonski broj +384 pripasti pokrajini Vojvodini."... Uskoro... +384 Telekom Vojvodine", piše na plakatu na kojem se nalazi crtež mobilnog telefona sa ispisanim brojem +384, kao i ljudska ruka koja dodiruje ekran.

Na plavo - belom plakatu se nalazi i tradicionalni grb Vojvodine, dok zvaničnog grba pokrajine nema. 

Plakate je potpisala organizacija "Mlada Vojvodina", koja za sebe od ranije tvrdi da je "revolucionarni republikanski pokret", kojem je dosta "kilavih i mlakih" vojvodjanskih autonomaških političara.

Na osnovu Briselskog sporazuma Kosovu je pripao pozivni broj +383.

Oceni vest:
12
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode matičar novi sad jkp lisje novorođenčad Spens Isključenje struje klinički centar vojvodine servisne informacije novosadsko porodilište isključenja struje jkp novosadska toplana bez struje sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja klisa JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad betanija šoping centar promenada bez vode promenada JGSP "Novi Sad" KCV novosadska policija raspored sahrana novi sad novosađani