U petak otvorena sezona na bazenima u Temerinu

U petak otvorena sezona na bazenima u Temerinu

Kompleks temerinskih bazena otvorio je u petak svoje kapije za posetioce i time zvanično otpočeo kupališnu sezonu. Bazeni će raditi svakog dana od 10 do 19 časova, a prva tri dana je ulaz bio besplatan. Nakon isteka promotivnog perioda cene ulaznica za odrasle iznosiće 250 dinara, penzioneri i deca od sedam do 15 godina plaćaće 200 dinara, dok će deca do sedam godina imati pravo na besplatan ulaz.

U odnosu na prethodnu godinu odmah po ulazu u kompleks promene su vidljive, budući da je postavljeno više od 20 novih trščanih suncobrana, dodato 30 novih ležaljki, a sam pristup olimpijskom bazenu olakšan je otvaranjem novog ulaza sa bočne strane.

Osim olimpijskog bazena, kompleks nudi i dva termalna bazena koja se pune vodom čija temperatura na izvorištu iznosi 37 stepeni Celzijusa. I ove godine posetiocima bazenskog kompleksa na raspolaganju su i mnogi rekreativni sadržaji, među kojima su tri izuzetno kvalitetna terena za odbojku, kao i igralište sa potrebnim rekvizitima za zabavu najmlađih posetilaca.

Tokom sezone  predviđeno je više sportskih manifestacija, igre na vodi i neizostavne noćne žurke za mlade.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bratislav

  pre 226 dana i 20 sati

  U Gospođincima je juče otvorena renovirana plaža, bilo je raje.

  Oceni komentar:
  0
  0