U petak počinje sezona kupanja na bazenima SC "Sajmište"(FOTO)

U petak počinje sezona kupanja na bazenima SC "Sajmište"(FOTO)

JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" obaveštava građane da u petak, 8. juna, počinje nova sezona kupanja na otvorenim bazenima SC "Sajmište".

Kako se navodi u saopštenju, bazen će raditi prema istom rasporedu kao i prethodnih godina, te će tako smena za građane radnim danom biti organizovana u vremenu od 10 do 18.30, a vikendom od 9 do 19 sati. 

Cena ulaznica za odrasle je 300, a za decu do 12 godina 200 dinara, koliko košta i poludnevna ulaznica, ukoliko na bazen dođete posle 15 časova.

Set karata od 20 komada za odrasle iznosi 5.000 RSD, dok je za decu do 12 godina cena za 1.800 dinara niža.

Sezonska karta za odrasle košta 8.500, a za decu do 12 godina 6.800 dinara.

REKONSTRUISANI TOALETI I SVLAČIONICE: Kako javlja pres služba Grada, u susret predstojećoj kupališnoj sezoni na SC "Sajmište". gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor JP SPC  "Vojvodina" Milan Jarić obišli su bazenski kompleks gde su radovi na obnovi i adaptaciji okončani u predviđenom roku, Zahvaljujući sredstvima Grada Novog Sada, kao i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, kompleks otvorenih bazena SC“Sajmište” modernizovan je i prilagođen potrebama svih Novosađana i gostiju Novog Sada, kaže se u saopštenju.
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, opredelilo je sredstva za adaptaciju dela kompleksa otvorenih bazena SC "Sajmište" kako bi se podigao kvalitet usluge bazena. Takođe, uložena su sredstva na ime kapitalnih subvencija Grada Novog Sada za rekonstrukciju toaleta i garderobe na otvorenom bazenu SC "Sajmište", kao i za ugradnju sistema naplate karata i kontrole pristupa bazenima, prenose iz Kabineta gradonačelnika.
Direktor JP SPC "Vojvodina" Milan Jarić istakao je da su na bazenima postavljeni  savremeni tuševi, izgrađeni novi toaleti, nova garderoba sa 130 novih kasetnih ormana, za ukupno 3.500 posetilaca. 


Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan