U petak počinje sezona kupanja na bazenima SC "Sajmište"

U petak počinje sezona kupanja na bazenima SC "Sajmište"

JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" obaveštava javnost da u petak, 7. juna 2019. godine, počinje nova sezona kupanja na otvorenim bazenima Sportskog centra "Sajmište".

Bazen će raditi prema istom rasporedu kao i prethodnih godina, što znači da će se građanske smene radnim danom održavati u vremenu od 10 do 18.30, a vikendom od 9 do 19 časova. 

I cene karata ostaju iste, te će tako odrasli ulaz na bazen plaćati 300, a deca do 12 godina 200 dinara, koliko će koštati i poludnevna ulaznica, koja se naplaćuje posle 15 časova. – Još od 1974. godine, kada su počeli sa radom, otvoreni bazeni SC “Sajmišta” u vrelim letnjim danima jedno su od najposećenijih mesta u Novom Sadu. Zahvaljujući sredstvima Grada Novog Sada i sredstvima Ministarstva trgovine i turizima, prošle godine je ovaj stari gradski objekat preuređen.Ceo prostor sada poseduje novu vodovodnu, kanalizacionu i elektroinstalaciju. Posetiocima su na raspolaganju savremeni tuševi, novi toaleti, garderoba, a posebno ističemo toalet za invalide i kutak za previjanje beba, kao i to da je ceo kompleks prilagođen za osobe s invaliditetom. Zahvaljujući novom elektronskom sistemu kontrole ulaska i izlaska olakšan je pristup bazenskom kompleksu. Nadamo se da će i ove sezone renovirani objekti privlačiti mnogobrojne Novosađane i sve brojnije turiste, koji kompleks bazena koriste za odmor, rekreaciju i zabavu –
navodi se u saopštenju SPC "Vojvodina".

Otvoreni bazen u sklopu Spensa počeće sa radom 14. juna 2019. godine.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan