U Petrovaradinu presečen međunarodni narko lanac: 20 kg marihuane, kokain, heroin …

U Petrovaradinu presečen međunarodni narko lanac: 20 kg marihuane, kokain, heroin …

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u koordiniranoj akciji, presekli međunarodni lanac krijumčarenja droge i zaplenili više od 20 kilograma suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.  Određeno je zadržavanje za dvojicu državljana Crne Gore M. P. (1970), V. I. (1975), kao i M. L. (1970) iz Bačke Palanke, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policijski službenici su juče, u Petrovaradinu, u automobilu osumnjičenog M. P. pronašli dve torbe sa biljnom materijom. Zbog osnova sumnje da se udružio sa M. P. radi prodaje droge, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, pretresen je stan V. I. i druge prostorije koje koristi, i pronađeno je 332,27 grama supstance za koju se sumnja da je kokain, 16,47 grama supstance za koju se sumnja da je heroin, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Nakon toga, u Bačkoj Palanci je, po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, pretresen stan i druge prostorije koje koristi osumnjičeni M. L. i tom prilikom je pronađeno oko 10 grama supstance za koju se sumnja da je heroin, 36 tableta nalik na „ekstazi“, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan