U ponedeljak dospeva treća rata poreza na imovinu

U ponedeljak dospeva treća rata poreza na imovinu

Gradska poreska uprava podseća poreske obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da 14. avgusta dospeva za plaćanje 3. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom dospeća 3. rate poreza zainteresovana lica, pored šalter sale u Vojvođanskih brigada 24–26, izdvojenog šalter mesta u prostorijama JKP "Informatika" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br. 15, info pulta Gradske poreske uprave u TC "Promenada", mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu , i na brojeve telefona: 021 4871  707,  021 4871 751.

Gradska poreska uprava poziva poreske obveznike da svoje obaveze izmiruju u zakonom propisanim rokovima i time izbegnu obračun i naplatu kamate po stopi koja na današnji dan iznosi 16,5%.

U odnosu na prethodni kvartal, kamata je povećana za 0,5% a uvećanja su prethodno bila za svaki kvartal, takođe za 0,5 odsto.

Kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu poreski obveznici i dalje mogu preuzeti u svim radnim jedinicama JP "Pošta Srbije" na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan