U ponedeljak kreće šesta sezona "NS bike"

U ponedeljak kreće šesta sezona "NS bike"

Od ponedeljka 11. aprila počeće šesta po redu "NS bike" sezona, potvrđeno je iz "Parking servisa".

Svi oni koji su zainteresovani za ovaj vid prevoza po gradu moći će da koriste "NS bike" bicikle, raspoređene na 11 biciklističkih stanica, koje su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.

Cena iznajmljivanja bicikala ostaje ista, 20 dinara za sat vremena, odnosno 100 dinara za ceo dan. Nove korisničke kartice se mogu kupiti po istoj ceni od 500 dinara i to na blagajni "Parking servisa" u ulici Filipa Višnjića 47, kao na biciklističkoj stanici kod SPENSA, od 9 do 16 časova.

Početak šeste po redu "NS bike" sezone, obeležiće i početak izgradnje 12. po redu biciklističke stanice, koja će se nalaziti na Detelinari, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića, preko puta crkve.

Prošle godine Novosađani su čak 27.000 puta iznajmili "NS bike" bicikle, dok je broj korisničkih kartica dostigao 4.000.

Za sada, bicikli se mogu unajmiti na 11 lokacija u gradu. Bajk stanice su kod Spensa, glavnog ulaza na Štrand, kod Železničke stanice, Srpskog narodnog pozorišta, u Kampusu Univerziteta, Rumenačkoj ulici, Ulici Jovana Dučića, Balzakovoj ulici, na uglu Podgoričke ulice i Narodnog fronta, Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu i na Beogradskom keju (na uglu s Ulicom Marka Miljanova).

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan