U ponedeljak počinje nova "NS bike" sezona, iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata dnevno

U ponedeljak počinje nova "NS bike" sezona, iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata dnevno

Iz JKP "Parking servis” obaveštavaju građane da u ponedeljak, 19. aprila, počinje jedanesta "NS bike" sezona.

Zainteresovani za ovaj vid prevoza po gradu moći će da koriste bicikle na 15 biciklističkih stanica: Štrand, Spens, Železnička stanica, Srpsko narodno pozorište, Кampus Univerziteta, Detelinara I (Rumenačka ulica, kod "ABC centra"), Novo naselje (Bulevar Jovana Dučića), Liman 3 (Dom zdravlja), Liman 3 (NIS), Petrovaradin (Preradovićeva ulica, kod pošte), Beogradski kej, Detelinara II (ugao ulica Кornelija Stankovića i Milenka Grčića), Futoška ulica (prekoputa kasarne "Dr Arčibald Rajs"), Bulevar patrijarha Pavla i Bulevar kralja Petra Prvog, na uglu sa Kisačkom ulicom.

Sve stanice su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.

Sa početkom sezone novi korisnici mogu se registrovati na blagajni "Parking servisa" u Ulici Filipa Višnjića 47 (od ponedeljka do subote), u vremenu od 9 do 19 časova.

Registracija podrazumeva izradu čipovane korisničke kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan, isto kao i prošle sezone.

I ove sezone korisnici mogu da se opredele i za sezonsku pretplatu (po ceni od 1.100 dinara), odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata.

– Sezonska pretplata predstavlja najpovoljniju tarifu za registrovane korisnike koji bicikl koriste kao prevoz do posla, fakulteta ili za obavljanje drugih svakodnevnih aktivnosti – kažu u "Parking servisu".

Takođe, na internet prezentaciji "Ns bike" sistema i sa Gugl prodavnice (Play store) može se preuzeti android aplikacija koja sadrži informacije o lokacijama stanica za iznajmljivanje, pregled broja trenutno raspoloživih bicikala, kao i broj slobodnih mesta za razduživanje bicikala za svaku od stanica, u realnom vremenu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan