U pošiljci pronađena marihuana

U pošiljci pronađena marihuana

Carinici su danas u novosadskoj pošti sprečili pokušaj krijumčarenja 23 semenke marihuane koje su se nalazile u jednoj pošiljci iz Velike Britanije, saopštila je Uprava carine. Pošiljka je poslata na adresu jednog Novosađanina, a carinici su je kao sumnjivu izdvojili za detaljan pregled i ubrzo otkrili da se u njenoj unutrašnjosti ne nalaze jastučići za pojas, kako je bilo navedeno u propratnoj dokumentaciji.

U pošiljci su se nalazile tri providne kesice sa ukupno 23 semenke na kojima je pisalo "BlimBum Seeds" i "Auto C heese Berry", što znači da je reč o semenkama marihuane.

Seme opojne droge privremeno je smešteno pod carinski nadzor, nakon čega će biti obaveštene kolege iz policije kojima će slučaj biti predat.

Podsetimo, nedavno je u novosadsku poša stigla pošiljka sa psihoaktivnom supstancom biljnog porekla.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo Hitna pomoć RHMZ novorođenčad isključenja struje Vreme u Novom Sadu jkp lisje sahrane JGSP "Novi Sad" betanija raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad Vreme u Srbiji JKP Vodovod i kanalizacija bez struje banovina novi sad novosađani novosadsko porodilište isključenje vode štrand vremenska prognoza novi sad Isključenje struje servisne informacije javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bebe