"U POTRAZI ZA POSLOM": Novi kurs u "Američkom kutku" od 7. decembra

"U POTRAZI ZA POSLOM": Novi kurs u "Američkom kutku" od 7. decembra

"Američki kutak" u Novom Sadu organizuje još jedan u nizu kurseva posvećenih poboljšanju praktičnih veština naših članova, pod nazivom "U potrazi za poslom".

Kako se navodi u pozivu, kurs je koncipiran tako da bude interaktivan, a biće fokusiran na pisanje CV-ja za strano tržište. 

Adam Pikvens, preduzetnik sa dugogodišnjim iskustvom širom sveta (vodio je kompanije u Australiji, Velikoj Britaniji i drugim zemljama), stručno će provesti polaznike kroz sve faze pisanja rezimea, pratećeg motivacionog pisma i prijave za posao uopšte.

Posebna zanimljivost ovog kursa je perspektiva iz koje će on biti vođen, pošto ćemo imati posebnu priliku da čujemo stranu jednog poslodavca – na kakve detalje se obraća pažnja prilikom čitanja velikog broja aplikacija. Polaznici će dobiti savete i preporuke o pristupu pisanju – jeziku, relevantnim podacima koje treba uključiti i slično.

Kurs će se održavati na engleskom jeziku i počinje u četvrtak, 7. decembra u 18.30 sati. Dalje će se odvijati u pet termina po sat vremena, utorkom i četvrkom sa početkom u 18.30.

Prijave su obavezne i mogu se izvršiti putem ovog linka,  a biće otvorene do utorka, 5. decembra. Odbrani kandidati će biti obavešteni u sredu, 6. decembra, poručuju iz "Američkog kutka".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan