"U POTRAZI ZA POSLOM": Novi kurs u "Američkom kutku" od 7. decembra

"U POTRAZI ZA POSLOM": Novi kurs u "Američkom kutku" od 7. decembra

"Američki kutak" u Novom Sadu organizuje još jedan u nizu kurseva posvećenih poboljšanju praktičnih veština naših članova, pod nazivom "U potrazi za poslom".

Kako se navodi u pozivu, kurs je koncipiran tako da bude interaktivan, a biće fokusiran na pisanje CV-ja za strano tržište. 

Adam Pikvens, preduzetnik sa dugogodišnjim iskustvom širom sveta (vodio je kompanije u Australiji, Velikoj Britaniji i drugim zemljama), stručno će provesti polaznike kroz sve faze pisanja rezimea, pratećeg motivacionog pisma i prijave za posao uopšte.

Posebna zanimljivost ovog kursa je perspektiva iz koje će on biti vođen, pošto ćemo imati posebnu priliku da čujemo stranu jednog poslodavca – na kakve detalje se obraća pažnja prilikom čitanja velikog broja aplikacija. Polaznici će dobiti savete i preporuke o pristupu pisanju – jeziku, relevantnim podacima koje treba uključiti i slično.

Kurs će se održavati na engleskom jeziku i počinje u četvrtak, 7. decembra u 18.30 sati. Dalje će se odvijati u pet termina po sat vremena, utorkom i četvrkom sa početkom u 18.30.

Prijave su obavezne i mogu se izvršiti putem ovog linka,  a biće otvorene do utorka, 5. decembra. Odbrani kandidati će biti obavešteni u sredu, 6. decembra, poručuju iz "Američkog kutka".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe JGSP "Novi Sad" servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad bez struje Spens matičar novi sad bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje sahrane novi sad novorođenčad elektrovojvodina izmena režima saobraćaja horoskop novosadska policija raspored sahrana i ispraćaja horoskopski znaci novosadsko porodilište isključenja struje Petrovaradin novosađani isključenje vode jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija betanija klisa servisne informacije