U prodaji još vrlo ograničen broj karata za Predina i Dedića u Sinagogi

U prodaji još vrlo ograničen broj karata za Predina i Dedića u Sinagogi

Zoran Predin i Matija Dedić, nakon punih koncertnih dvorana i sjajnih kritika za specijalan program koncerta "Tragovi u sjeti", stižu u Novi Sad 13. januara.

Koncert ova dva velikana biće održan u Novosadskoj sinagogi u 22 časa, a organizatori poručuju da je u prodaji još vrlo ograničen broj ulaznica po ceni od 1.000 dinara za parter i 800 dinara za balkon.

Kako javlja Fondacija Novi Sad 2021, nakon rasprodatih koncerata Divne Ljubojević i sastava Imar, koji će nastupiti sa svojim specijalnim gostom Slobodanom Trkuljom, danas su rasprodate ulaznice i za nastupe sastava Laibach u Srpskom narodnom pozorištu, kao i za Nikolu Vranjkovića koji dolazi u Novosadsko pozorište i Kaliopi u Pozorištu mladih.

Vrlo ograničeni kontigent promotivnih ulaznica za preostale lokacije u prodaji je na svim prodajnim mestima GigsTixa, navode organizatori.Specifičan zvuk pijaniste Matije Dedića i karakterističan glas Zorana Predina predstaviće publici svojevrsnu džez i pop poslasticu. Šansone koje su obradili u novim aranžmanima i ispevali u svom zajedničkom stilu su poznate svima sa ex-YU prostora i bude lepe uspomene različitim generacijama, od hitova kao što su Bregovićeva "Ti si mi u krvi", Runjićeva "Galeb i ja", "Magla" Karla Metikoša, do Balaševićeve "Priče o Vasi Ladačkom" i mnogih drugih čuvenih melodija u potpuno drugačijem izvođenju. Na sceni Novosadske sinagoge pridružiće im se još tri fenomenalna prateća ženska vokala i klavijaturista.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan