U sredu još jedna besplatna bioskopska projekcija za novosadske bicikliste

U sredu još jedna besplatna bioskopska projekcija za novosadske bicikliste

Novosadska biciklistička inicijativaborganizuje na otvorenom besplatnu projekciju filma “Bon Voyage” rediteljke Margien Rogar u sredu, 8. avgusta, u 21 sat na stepeništu Spensa, kod službenog ulaza 3.

To će biti četvrta besplatna projekcija holandskog filma koju Novosadska biciklistička inicijativa organizuje u saradnji sa abmasadom Holandije, a svakog puta, navodi se u saopštenju, sve više biciklista dolazi na projekcije – na poslednjoj ih je bilo oko 250.

Ove srede Novosađani će moći da pogledaju dramu “Bon Voyage” iz 2011, porodičnu priču o rastanku. Porodica Verbek treba da ide na putovanje i tik pred polazak saznaju da je deda zanemario da im kaže da je smrtno bolestan. Odlučuju da ostanu kući. Svako se na svoj način nosi sa neizbežnim odlaskom dede, ali i sa propalim planovima za putovanje.

 


- Redari Novosadske biciklističke inicijative će čuvati bicikla, tako da ohrabrujemo građane da dođu na svojim dvotočkašima. Uz to, Biobella će za gledaoce doneti zdrave grickalice, a predlažemo sugrađanima da ponesu sedalice, jer će im biti udobnije – poručuje se u saopštenju.

Projekcija je besplatna i aplikacije za vremensku prognozu kažu da neće biti padavina. Međutim, ukoliko bude kišno, projekcija će biti odložena.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan