U subotu pojačan prevoz ka Gradskom groblju zbog Zadušnica

U subotu pojačan prevoz ka Gradskom groblju zbog Zadušnica

Zbog Velikih (zimskih) zadušnica, koje se obeležavaju u subotu, broj autobusa koji će saobraćati u pravcu Gradskog groblja biće pojačan, dok je Javno komunalno preduzeće „Lisje” organizovalo prevoz kombijem za starije i osobe s invaliditetom.

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da će u subotu zbog verskog praznika Zadušnice na liniji broj 14 biti angažovani zglobni autobusi, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Umesto solo vozila, zglobni autobusi saobraćaće i na polascima za Čenej u 10:30 i 11:45 časova.

Autobusi na liniji broj 53 na polascima u 8.40 i 9.50 časova saobraćaće do futoškog groblja (povratak je u 9.30, odnosno u 10.40 časova).

Osim toga, dva kombi vozila prevoziće građane od 7 do 15 časova, a polaziće s glavnog ulaza u Gradsko groblje.

Iz „Lisja” podsećaju na to da se građani koji nisu u mogućnosti da do subote urede pojedinačna grobna mesta, mogu dogovoriti s njihovim službama o nasipanju humki i uređenju zelenila na grobnom mestu.

Takođe, poručuju da ulaz automobilima u Gradsko groblje subotom nije dozvoljen, te pozivaju građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere jesu li ugasili sveće da bi se izbeglo izazivanje požara.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište jkp lisje bez vode gradonačelnik Miloš Vučević bez struje Dom zdravlja Novi Sad pošte srbije bebe novosađani Isključenje struje dnevni horoskop štrajk poštara betanija horoskop JKP Vodovod i kanalizacija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza zodijak elektrovojvodina raspored sahrana novi sad isključenja struje novorođenčad isključenje vode sahrane novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci skupština grada novog sada raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad