U subotu su Zadušnice: Prevoz u krugu groblja za starija i invalidna lica

U subotu su Zadušnice: Prevoz u krugu groblja za starija i invalidna lica

U subotu, 18. juna, obeležavaju se Letnje (duhovske) zadušnice. Tim povodom tradicionalno se održavaju pomeni i očekuje se veća poseta Gradskom groblju i svim grobljima u gradu i prigradskim naseljima.

JGSP "Novi Sad" će povećati broj autobusa u pravcu Gradskog groblja, a "Lisje" će u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starija i invalidna lica.

S glavnog ulaza u Gradsko groblje, biće obezbeđena dva kombija koji će prevoziti građane koji nisu u mogućnosti, iz nekih razloga, da do subote urede pojedinačna grobna mesta, a iz JKP "Lisje" podsećaju Novosađane da s njihovim službama na Gradskom groblju mogu da se dogovore oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu.

Takođe, iz ovog javnog preduzeća mole građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće, kako ne bBi došlo do požara. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina novosadska policija Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija promenada matičar novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište detelinara bebe bez struje betanija raspored sahrana novi sad isključenje vode novosađani jkp novosadska toplana bez vode novorođenčad Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja novosadski sajam servisne informacije novi sad isključenja struje jkp lisje klisa sahrane novi sad servisne informacije JGSP "Novi Sad" Spens Elektrodistribucija Novi Sad