U subotu su Zadušnice: Prevoz u krugu groblja za starija i invalidna lica

U subotu su Zadušnice: Prevoz u krugu groblja za starija i invalidna lica

U subotu, 18. juna, obeležavaju se Letnje (duhovske) zadušnice. Tim povodom tradicionalno se održavaju pomeni i očekuje se veća poseta Gradskom groblju i svim grobljima u gradu i prigradskim naseljima.

JGSP "Novi Sad" će povećati broj autobusa u pravcu Gradskog groblja, a "Lisje" će u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starija i invalidna lica.

S glavnog ulaza u Gradsko groblje, biće obezbeđena dva kombija koji će prevoziti građane koji nisu u mogućnosti, iz nekih razloga, da do subote urede pojedinačna grobna mesta, a iz JKP "Lisje" podsećaju Novosađane da s njihovim službama na Gradskom groblju mogu da se dogovore oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu.

Takođe, iz ovog javnog preduzeća mole građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće, kako ne bBi došlo do požara. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane jkp novosadska toplana horoskopski znaci vremenska prognoza novi sad jkp lisje servisne informacije novi sad bez vode isključenja struje novorođenčad bebe gradonačelnik Miloš Vučević servisne informacije betanija porodilište matična knjiga rođenih Miloš Vučević novosadsko porodilište RHMZ EPS telep bez struje raspored sahrana novi sad horoskop raspored sahrana i ispraćaja dunav gradsko groblje havarija na vodovodu elektrovojvodina radosne vesti almaško groblje