U SUBOTU U DUNAVSKOJ: Humanitarno šišanje za pomoć napuštenim životinjama

U SUBOTU U DUNAVSKOJ: Humanitarno šišanje za pomoć napuštenim životinjama

Novi frizerski salon simbolično će se otvoriti humanitarnom akcijom, od koje će sav iznos biti uplaćen za pomoć napuštenim životinjama u gradu i prigradskim naseljima.

U Fejsbuk najavi akcije – koja će se održati u subotu, 1. oktobra (16-20), u Frizerskoj radionici "Augustinov", Dunavska 6 – iz udruženja Ljubitelji životinja Beočin poručuju i sledeće:

- Mnogi od vas su pratili tužnu priču Žuže, psa koji je nesrećno završio svoju borbu sa štenećakom, a sve je počelo u Beočinu gde, kršeći zakon, firma "Avenija MB" odnosi životinje i vraća ih retko, a često bolesne i iznemogle. Nažalost, Žužin kraj nije bio i kraj loših i tužnih događaja.. Naime, još dva psa koja su bila smeštena sa njom su bila pozitivna na štenećak i oba su, i pored pružene terapije, uginula – saopštavaju organizatori, dodajući da je njihova grupa tek u povoju, ali da daju sve od sebe i, iako ih je malo, ulažu svu svoju energiju i sredstva da bi se izborili protiv ove nepravde i da bi napuštenim životinjama na našim ulicama pružili šansu za dostojanstven život.

Cilj subotnje akcije je prikupljanje sredstava kako bi se životinjjama sa ulice obezbedila hrana, smeštaj i veterinarska nega, a u pomoć beočinskim ljubiteljima životinja pritekao je Goran Augustinov iz Frizerske radionice "Augustinov", iz pasaža Dunavske 6 u Novom Sadu, koji je odlučio da svoj novi salon simbolično otvori humanitarnim šišanjem, od kog će sav iznos biti uplaćen za napuštene životinje.

- Pozivamo vas sve da dođete u ovaj interesantni prostor, da se stavite "pod lupu" Goranovog oštrog oka i ošišate se onako kako ste oduvek želeli a niste smeli da tražite od vašeg frizera :) – kaže se u pozivu na Fejsbuku.

ŽENSKO ŠIŠANJE u ovom salonu je 1.800, a muško 900 dinara, a ovom prilikom cena će biti prepolovljena tj. preporučena donacija će biti 900 dinara za žensko, a 450 za muško friziranje, ali, kako poručuju organizatori,  "ako želite da pomognete, a nemate toliko mogućnosti, ubacite u kutiju koliko možete – važno da je od srca", te usput napominju da je salonu moguć pristup i u invalidskim kolicima.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija bebe novorođenčad matičar novi sad srednjoškolci jkp lisje raspored sahrana novi sad štrajk poštara klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode bez vode bez struje raspored sahrana i ispraćaja Nebojša Stefanović betanija Isključenje struje elektrovojvodina dnevni horoskop horoskopski znaci zodijak Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište horoskop isključenja struje servisne informacije novi sad sahrane novi sad novosađani gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Dom zdravlja Novi Sad