U SUBOTU U DUNAVSKOJ: Humanitarno šišanje za pomoć napuštenim životinjama

U SUBOTU U DUNAVSKOJ: Humanitarno šišanje za pomoć napuštenim životinjama

Novi frizerski salon simbolično će se otvoriti humanitarnom akcijom, od koje će sav iznos biti uplaćen za pomoć napuštenim životinjama u gradu i prigradskim naseljima.

U Fejsbuk najavi akcije – koja će se održati u subotu, 1. oktobra (16-20), u Frizerskoj radionici "Augustinov", Dunavska 6 – iz udruženja Ljubitelji životinja Beočin poručuju i sledeće:

- Mnogi od vas su pratili tužnu priču Žuže, psa koji je nesrećno završio svoju borbu sa štenećakom, a sve je počelo u Beočinu gde, kršeći zakon, firma "Avenija MB" odnosi životinje i vraća ih retko, a često bolesne i iznemogle. Nažalost, Žužin kraj nije bio i kraj loših i tužnih događaja.. Naime, još dva psa koja su bila smeštena sa njom su bila pozitivna na štenećak i oba su, i pored pružene terapije, uginula – saopštavaju organizatori, dodajući da je njihova grupa tek u povoju, ali da daju sve od sebe i, iako ih je malo, ulažu svu svoju energiju i sredstva da bi se izborili protiv ove nepravde i da bi napuštenim životinjama na našim ulicama pružili šansu za dostojanstven život.

Cilj subotnje akcije je prikupljanje sredstava kako bi se životinjjama sa ulice obezbedila hrana, smeštaj i veterinarska nega, a u pomoć beočinskim ljubiteljima životinja pritekao je Goran Augustinov iz Frizerske radionice "Augustinov", iz pasaža Dunavske 6 u Novom Sadu, koji je odlučio da svoj novi salon simbolično otvori humanitarnim šišanjem, od kog će sav iznos biti uplaćen za napuštene životinje.

- Pozivamo vas sve da dođete u ovaj interesantni prostor, da se stavite "pod lupu" Goranovog oštrog oka i ošišate se onako kako ste oduvek želeli a niste smeli da tražite od vašeg frizera :) – kaže se u pozivu na Fejsbuku.

ŽENSKO ŠIŠANJE u ovom salonu je 1.800, a muško 900 dinara, a ovom prilikom cena će biti prepolovljena tj. preporučena donacija će biti 900 dinara za žensko, a 450 za muško friziranje, ali, kako poručuju organizatori,  "ako želite da pomognete, a nemate toliko mogućnosti, ubacite u kutiju koliko možete – važno da je od srca", te usput napominju da je salonu moguć pristup i u invalidskim kolicima.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan