U toku humanitarna akcija "Deca deci na dar", uručenje paketića 7. decembra na Spensu

U toku humanitarna akcija "Deca deci na dar", uručenje paketića 7. decembra na Spensu

Grupa mladih aktivista, drugu godinu u nizu, organizuje humanitarnu akciju pod nazivom "Deca deci na dar".

Nakon uspešne prošlogodišnje akcije, ovi mladi Novosađani ponovo prikupljaju paketiće za decu predškolskog i ranog školskog uzrasta, štićenike Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, Sigurne dečije kuće iz Novog Sada i za štićenike Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, decu koja borave u hraniteljskim porodicama na teritoriji opštine Novi Sad i opštine Beočin.

U akciju su, kao i prethodne godine, uključene i osnovne škole, "Jovan Popović" i "Sonja Marinković", čiji će učenici prvih razreda, osim poklona – igračaka, društvenih igara, knjiga, slikovnica, bojica i sl. – sa svojim učiteljicama i učiteljima pisati pisma i čestitke i praviti likovne radove za svoje vršnjake, štićenike pomenutih ustanova.

Za sve mališane uključene u ovu akciju organizovan je dečiji program, 7. decembra, koji počinje u 11 časova u novosadskom Spensu, gde će preko 300 dece uključene u ovu humanitarnu akciju uživati u dečijoj predstavi “Čudotvorni izvor” i animatorskim tačkama “Haos animatora”, nakon čega će uslediti uručenje paketića.

Dečiji program je otvorenog karaktera, ali zbog bezbednosnih razloga i ograničenog kapaciteta organizatori mole sve zainteresovane sugrađane koji žele da 7. decembra dovedu svoju decu na Spens, da ih prethodno kontaktiraju putem i-mejl adrese .

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan