U toku je poslednja jesenja Cvetna pijaca, uskoro "Novosadska jesen"

U toku je poslednja jesenja Cvetna pijaca, uskoro "Novosadska jesen"

Jesenji ciklus cvetnih pijaca završava se danas na platou ispred Spensa, a novu priliku da nabavimo sadnice, cveće i zdravstveno bezbednu hranu imaćemo na Novosadskoj jeseni.

Sadnice mandarina, šumske jagode, maline, jesenje ruže i drugo ukrasno bilje juče i danas, u okviru Cvetne pijace, krase plato ispred Spensa. Ovom pijacom završavaju se ovogodišnje jesenje cvetne pijace.

"Pošto završavamo cvetne pijace ono što naše sugrađani mogu očekivati to je Novosadska jesen, 14. po redu, od 24. do 28. Na prvom spratu Spensa, to je još jedna prilika u oktobru da se družimo i onda se tek vidimo sa proleća", rekla je Sonja Konjović iz Pokret gorana.

Kupaca je bilo, ali i onih koji su samo došli da pogledaju šta je u ponudi, uživaju u predivnom mirisu, ili potraže savet o održavanju već kupljenih sadnica.

Na ovogodišnjoj Novosadskoj jeseni, koja će biti održana od 24. do 28. oktobra na Spensu, veliki broj izlagača ponudiće sadnice cveća i ukrasnog bilja, med i zdravstveno bezbednu hranu, kao i proizvode starih zanata.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop RHMZ raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija bez vode magla zagađenje vazduha dnevni horoskop skupština grada novog sada betanija isključenja javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija astrologija sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad bez struje bebe Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo zagađenje isključenje vode servisne informacije novi sad Isključenje struje zodijak isključenja struje horoskopski znaci jkp lisje