U toku upis u Školicu za trudnice

U toku upis u Školicu za trudnice

U toku je novi upis u Školicu za trudnice koje bi trebalo da se porode u julu 2016. godine.

Školica počinje u 28. nedelji trudnoće, a obuka traje sve do porođaja. Buduće majke će, pohađanjem ove besplatne škole za trudnice, naučiti kako da se najbolje pripreme za porođaj i kako da bez straha i panike odu na porođaj. One će u školi biti pripremljene i za prve korake materinstva, naučiće kako da doje, kao i šta da rade kad se pojave problemi zbog dojenja.

U školi je predviđena i obuka za buduće tate, koje će naučiti kako da pomognu svojim suprugama i kako da neguju novog člana porodice. Trudnice mogu da se upišu u školu koja se nalazi u ulici Zmaj Ognjena Vuka 19.

Prijavljivanje za pohađanje kursa je putem telefona ili ličnim dolaskom.

Zmaj Ognjena Vuka 19, stara zgrada       

021/ 4879-574 (svakog radnog dana od 7 do 19 časova)

Zmaj Ognjena Vuka 19, nova zgrada

021/4879-580 (svakog radnog dana od 7 do 19 časova)

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina betanija JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad bez struje horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci matičar novi sad jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad dnevni horoskop vremenska prognoza Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod bez vode novosadsko porodilište isključenje vode zodijak Isključenje struje bebe novosađani novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Dom zdravlja Novi Sad isključenja struje raspored sahrana novi sad štrajk poštara sahrane novi sad