U utorak poslednja epizoda emisije "24 minuta" na TV 02

U utorak poslednja epizoda emisije "24 minuta" na TV 02

Menadžment O2 televizije i tim emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", posle dužih pregovora, nisu produžili ugovor o saradnji za 2020. godinu.

Sa autorom Zoranom Kesićem i njegovim celim timom imali smo odličnu dugogodišnju saradnju koja je podrazumevala punu slobodu u kreriranju i stvaranju emisije. I pored dobre volje, želje i pregovora da nastavimo saradnju, poštujemo konačnu volju autora i tima da započnu novo poglavlje u svom radu –saopštili su čelnici televizije, zahvalili se timu emisije na profesionalnoj saradnji u prethodnih šest godina i poželeli im mnogo uspeha u daljem radu i stvaranju "ove sjajne emisije", piše B92.

Autor i voditelj "24 minuta", Zoran Kesić, najavio je nastavak "pisanja istorije" na drugom mestu.

Nikada nećemo zaboraviti, a mislim da ni da naši gledaoci ne bi trebalo, gde smo počeli da stvaramo istoriju koja se zove "24 minuta". Zahvaljujem se televiziji O2 (nekada B92) na osnovnom elementu koji je i uslov za postojanje naše emisije – slobodi. Istoriju nastavljamo da pišemo na drugom mestu – izjavio je Kesić.

Novogodišnje, praznično i ujedno poslednje izdanje emisije na O2 TV gledaoci mogu pogledati u utorak 31. decembra u 21.30. Biće to tradicionalna Zlatna šolja, a ovoga puta se tim "24 minuta" potrudio da sačini neverovatno dobar pregled simbolična 24 najsmešnija inserta i izjave iz 2019. godine, javlja B92.

Oceni vest:
8
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan