U Veterniku otvorena nova mesara renomiranog "Kamendina" (FOTO)

U Veterniku otvorena nova mesara renomiranog "Kamendina" (FOTO)

U centralnoj veterničkoj ulici, Kralja Petra Prvog, na broju 18b, na mestu nekadašnje picerije "Jedinica", otvorena je najnovija mesara, renomiranog proizvođača mesa i mesnih prerađevina "Kamendin" iz Siriga.

Na istoimenom poljoprivrednom dobru uzgajaju se svinje i junad najkvalitetnije genetike, od kojih se, u "Kamendinovoj" klanici, proizvode sve vrste svežeg mesa i mesnih prerađevina.

Svečano otvaranje bilo je održano 1. februara 2019, a Veterničani imaju priliku da od 6.30 do 19.30 časova radnim danima i do 13, odnosno 12 časova subotom i nedeljom kupe najsvežije domaće meso i suhomesnate proizvode.

kamendinskim prerađevinama nema GMO sastojaka, uvoznog mesa, soje, mašinski otkoštenog i separisanog mesa, hormona, antibiotika…



U ponudi je širok asortiman proizvoda, od onih najpopularnijih – salama, paštete, viršli – preko tradicionalnih zanatskih poslastica tipa švargle, hurke, presovanih jezika, do najkvalitetnijih prerađevina kakve su suvo soljena pečenica, suvi vrat, pršuta, pančeta ili kulen u katama.

Mesara "Kamendin" u Veterniku nudi različite pogodnosti restoranima i hotelima koji žele ovde da se snabdevaju, vodeći računa o tome da njihovi gosti uvek dobiju najkvalitetnije meso.



Ispred mesare postoji 6 uređenih parking mesta, tako da se uvek može doći automobilom.

Željenu robu je moguće je poručiti i putem telefona na broj: 064 820 8697 ili elektronskom poštom na adresu: .



PR tekst

Oceni vest:
5
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Gurmanistika

    pre 1776 dana i 17 sati

    Odlične 100% juneće pljeskavice. Mesar priča 100 na sat, ali ima puno saveta ako ga pitaš.

    Oceni komentar:
    0
    0