U ZNAKU KUĆNIH LJUBIMACA:  "Pet party maskenbal" u subotu u "BIG-u"

U ZNAKU KUĆNIH LJUBIMACA: "Pet party maskenbal" u subotu u "BIG-u"

Ovaj događaj humanitarnog karaktera održaće se u subotu, 10. juna, od 12 časova u holu šoping centra "BIG" u Novom Sadu.

Kako se navodi u pozivu, ceo dan biće u znaku kućnih ljubimaca svih vrsta, rasa i uzrasta, kao i maca i kuca bez doma za koje će se prikupljati hrana i oprema.

Takođe, oganizatori poručuju da će svi učesnici manifestacije "Pet party maskenbal" dobiti besplatan paketić, ali i šansu da osvoje dodatne nagrade – učestvovanjem u izboru za naj repić, super klempu, naj par i druge zabavne kategorije.

Mogućnost da učestvuju u onlajn takmičenju za titulu najelegantnijeg psa, najelegantnije mačke i najelegantnije male životinje i tako osvoje vredne nagrade, dobiće svi učesnici koji se budu fotografisali.

Kao i prethodnih godina, i ovaj događaj će, ističe se, biti humanitarnog karaktera i prikupljaće se paketići za napuštene kuce i mace Novog Sada.

- Nebrojeno interesantnih i kreativnih sadržaja očekuje sve posetioce, u kojima će, verujemo, najviše uživati najmlađi vlasnici mezimaca – poručuju organizatori.

Zainteresovani za učešće u događaju mogu se prijaviti na portalu www.petface.net do petka, 9. juna, u 17 časova.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan