Učenici Gimnazije "Laza Kostić" pobednici kviza "Semaforizacija 6"

Učenici Gimnazije "Laza Kostić" pobednici kviza "Semaforizacija 6"

Projekat "Semaforizacija 6" do sad je obuhvatio više od 2.000 maturanata, koji su prema istraživanjima, kao mladi vozači, jedna od najugroženijih kategorija u saobraćaju.

U finalnom kvizu o poznavanju saobraćajnih propisa, koji je u juče održan u okviru projekta "Semaforizacija 6", učestvovali su učenici četiri novosadske srednje škole – Srednje ekonomske "Svetozar Miletić", Gimnazije "Laza Kostić", Srednje mašinske škole i Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn”, koja je ujedno bila i domaćin takmičenja.

Najviše znanja pokazali su učenici Gimnazije "Laza Kostić", koji su osvojili prvo mesto, pehare i medalje, kao i nagrade koje je obezbedio JKP "Parking servis".

Projekat "Semaforizacija" se šestu godinu za redom organizuje uz finansijsku podršku Gradske uprave za sport i omladinu i Kancelarije za mlade grada Novog Sada. Projekat je do sad obuhvatio više od 2.000 maturanata, koji su prema istraživanjima, kao mladi vozači, jedna od najugroženijih kategorija u saobraćaju. Kroz programe edukacije i kvizova koje je realizovao Centar za promociju bezbednosti saobraćaja, mladi su imali priliku da se informišu o značaju poštovanja saobraćajnih propisa, prilikom učešća u saobraćaju.

Projekat je realizovao Centar za promociju bezbednosti saobraćaja, uz podršku Kancelarije za mlade Grada Novog Sada, Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave Novi Sad i JKP "Parking servis".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan