Učestvujte u volonterskoj akciji "Tvrđava bez smeća 2"

Učestvujte u volonterskoj akciji "Tvrđava bez smeća 2"

Udruženja građanja 3D-Svet i UGRIP 10. marta organizuju drugu veliku ekološku akciju čišćenja Petrovaradinske tvrđave pod nazivom "Tvrđava bez smeća 2".

"Tvrđava bez smeća" je niz ekoloških akcija čišćenja Petrovaradinske tvrđave koja je nastala nakon svakonedeljnih akcija Ugripa u kojima je za 25 meseci, u preko 300 akcija, iznešeno preko 250 tona smeća i đubreta iz podzemlja najočuvanijeg kontraminskog sistema odbrane na svetu. "Tvrđava bez smeća 2" je druga po redu velika masovna akcija čišćenja nadzemlja koja će se održati na preko 20 lokacija, odnosno 30 punktova, gde slogan "Hold the line" (drži liniju) predstavlja odlučnost i familijarni stav čuvara tvrđave, grupe građana i volonterskog servisa da istraju u ogromnom poslu kome se vidi i naslućuje kraj.

Organizacija akcije je već u jeku, najave su već na društvenim mrežama i prijave volontera su počele.- U cilju nam je da uključimo što je moguće više ljudi i organizacija što prema našem prethodnom iskustvu očekujemo da ćemo uspeti, da organizujemo najmanje 200 volontera, ali tu nećemo stati jer posla ima ima i za znatno više. U potrazi smo za sponzorima za potrepštine za akciju – kažu iz Ugripa.

Detaljnije informacije o načinu prijavljivanja pogledajte ovde.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • sir

  pre 1560 dana i 23 sata

  jako udruzenje sa hiljade clanova gde se na akcijama pojavi ni tuce ljudi. lame

  Oceni komentar:
  2
  1