UČIM+ZNAM=VREDIM: Na bilbordima imena 43 najbolja novosadska đaka (FOTO)

UČIM+ZNAM=VREDIM: Na bilbordima imena 43 najbolja novosadska đaka (FOTO)

Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.

U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture, ovaj projekat pokazuje i da da je naš grad i dalje vojvođanska prestonica znanja, učenja i uspeha, kao to je to već decenijama. Zato je i najfrekventniji gradski bulevar, Bulevar oslobođenja, od ponedeljka ulepšan bilbordima s imenima 43 đaka generacije osnovnih i srednjih škola s teritorije Grada Novog Sada u prošloj školskoj godini – navodi se u saopštenju ovog udruženja.


Kako navode, pandemija korona virusa uticala je na to da, umesto fotografija, budu istaknuta njihova imena na bilbordima, ali je i ovo način da se Novosađani i svi koji dođu u Novi Sad upoznaju sa šampionima znanja novosadskih osnovnih i srednjih škola.


Čestitamo našim mladim uspešnim sugrađanima, zahvaljujemo se njihovim školama i Gradskoj upravi za obrazovanje na saradnji, a posebno Erste banci, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio realizovan – zaključuju u saopštenju.


Udruženje za promociju društvene odgovornosti dodaje da će "Učim+Znam=Vredim" nastaviti i dalje da se bori za promociju uspeha mladih i zahvaljuju svima koji ih podržavaju u tom nastojanju.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • mm

  pre 885 dana i 2 sata

  a ono vecina mamini sinovi i imaju 5 jer mama daje pare

  Oceni komentar:
  2
  0
 • Deca su to

  pre 884 dana i 21 sat

  Pohvalno je što im ovog puta nisu objavili lica. Jer, u medijima maloletniku ne smeš ni ime da pomeneš, samo inicijale. A ovde na sva zvona ime i prezime.
  Mislim da bi mogli biti nagrađivani i bez ulične promocije.
  Dovoljno je da se nagrade i da su poznati u svojoj školi. Ovako ispada da je Udruženje za promociju društvene odgovornosti iznad zakona Srbije, kada su maloletnici u pitanju.
  No, i ovo je pomak u odnosu na ranije. Pitanje je, koliko je sve to realno u uslovima online učenja i korone.

  Oceni komentar:
  4
  0