UČIM+ZNAM=VREDIM: Najbolji đaci iz NS i okoline i ove godine na bilbordima

UČIM+ZNAM=VREDIM: Najbolji đaci iz NS i okoline i ove godine na bilbordima

Udruženje za promociju društvene odgovornosti, devetu godinu zaredom, nastavlja s realizacijom projekta Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promocija najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.

Poziv je upućen svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Grada Novog Sada te opština Beočin, Sremski Karlovci, Srbobran, Žabalj, Bački Petrovac i Temerin koje treba da predlože svoje najbolje učenice i učenike, odnosno osvajače jednog od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima i đake generacije.

Tokom leta, a na osnovu prijava, biće organizovano fotografisanje učenika za bilborde na kojima će biti predstavljeni ove jeseni.

– Naša namera je da predstavimo sve kandidovane đake, a ukoliko ne uspemo da obezbedimo potreban broj bilborda, najbolje đake među osvajačima domaćih i međunarodnih nagrada biraće stručni žiri sastavljen od stručnjaka u oblasti prosvete i obrazovanja, te društvenih aktivista. Svi prijavljeni đaci generacije biće predstavljeni na bilbordima – poručuju iz Udruženja za promociju društvene odgovornosti

U Novom Sadu, đaci generacije treba da pošalju svoje maturske fotografije na adresu elektronske pošte Udruženja: .

Projekat Učim+Znam=Vredim realizuje se od 2015. godine, a u Novom Sadu i šest okolnih opština na bilbordima je do sada predstavljeno više od 900 učenica i učenika koji su svoje uspehe postizali na domaćoj i međunarodnoj sceni u nauci i umetnosti.

Udruženje za promociju društvene odgovornosti poziva sve društveno odgovorne kompanije, institucije i pojedince da im se pridruže u borbi za prave društvene vrednosti i promociju zdravih društvenih i vršnjačkih uzora promocijom najboljih učenica i učenika na bilbordima.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan