"UČIM, ZNAM, VREDIM": Najbolji novosadski đaci i ove godine na bilbordima

"UČIM, ZNAM, VREDIM": Najbolji novosadski đaci i ove godine na bilbordima

U okviru projekta "Učim, znam, vredim", koji je pokrenulo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, ove jeseni na bilbordima u Novom Sadu biće predstavljeno 120 učenika koji su u oblastima nauke i umetnosti ostvarili izuzetne rezultate i na taj način promovisati prave društvene vrednosti. Tim povodom, u gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" upriličeno je fotografisanje.

Kristina Jeftović pohađa Osnovnu školu "Jovan Popović" i Osnovnu muzičku školu "Josip Slavenski" na odseku klavira, a na bilbordu je jer je đak generacije iz muzičke škole i vukovac osnovne škole.

Majda Redžek će upisati 7. razred u Zmaj Jovinoj gimnaziji. Na bilbordu je zato što je osvoijila treće mesto na državnom takmičenju iz matematike.

- Na bilbordu sam već drugu godinu zaredom zato što sam osvojio prvu nagradu na republičkom takmičenju baletskih škola srbije kao i na festivalu baletskih škola u Srbiji, kaže Aleksa Žikić iz Srednje baletske škole.

Ovo su samo neki od najboljih učenika. Njih 120 uskoro će biti predstavljeno na bilbordima u Novom Sadu. Projekat "Učim, znam, vredim" pokrenulo je Udruženje za promociju društvene odgovornosti sa idejom da se javnosti pokaže da među nama postoje pozitivni primeri i istaknu prave društvene vrednosti.

- Ideja je bila da se u medijima prikaže jedna drugačija slika društva i da se pruže drugačiji primeri od onih koji se forsiraju kroz neke tabloide i druge mejnstrim medije", kaže Gordana Ivković, portparol projekta.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan