"UČIM, ZNAM, VREDIM": Najbolji novosadski đaci i ove godine na bilbordima

"UČIM, ZNAM, VREDIM": Najbolji novosadski đaci i ove godine na bilbordima

U okviru projekta "Učim, znam, vredim", koji je pokrenulo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, ove jeseni na bilbordima u Novom Sadu biće predstavljeno 120 učenika koji su u oblastima nauke i umetnosti ostvarili izuzetne rezultate i na taj način promovisati prave društvene vrednosti. Tim povodom, u gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" upriličeno je fotografisanje.

Kristina Jeftović pohađa Osnovnu školu "Jovan Popović" i Osnovnu muzičku školu "Josip Slavenski" na odseku klavira, a na bilbordu je jer je đak generacije iz muzičke škole i vukovac osnovne škole.

Majda Redžek će upisati 7. razred u Zmaj Jovinoj gimnaziji. Na bilbordu je zato što je osvoijila treće mesto na državnom takmičenju iz matematike.

- Na bilbordu sam već drugu godinu zaredom zato što sam osvojio prvu nagradu na republičkom takmičenju baletskih škola srbije kao i na festivalu baletskih škola u Srbiji, kaže Aleksa Žikić iz Srednje baletske škole.

Ovo su samo neki od najboljih učenika. Njih 120 uskoro će biti predstavljeno na bilbordima u Novom Sadu. Projekat "Učim, znam, vredim" pokrenulo je Udruženje za promociju društvene odgovornosti sa idejom da se javnosti pokaže da među nama postoje pozitivni primeri i istaknu prave društvene vrednosti.

- Ideja je bila da se u medijima prikaže jedna drugačija slika društva i da se pruže drugačiji primeri od onih koji se forsiraju kroz neke tabloide i druge mejnstrim medije", kaže Gordana Ivković, portparol projekta.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ dnevni horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadska policija jkp lisje betanija novosadsko porodilište mup novi sad raspored sahrana novi sad crna hronika novorođenčad sahrane novi sad sremski karlovci Elektrodistribucija Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenja struje isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu Isključenje struje horoskop raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina servisne informacije novosađani bebe bez vode servisne informacije novi sad horoskopski znaci