UČIM+ZNAM=VREDIM: Najbolji novosadski đaci ponovo na bilbordima

UČIM+ZNAM=VREDIM: Najbolji novosadski đaci ponovo na bilbordima

Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine u Novom Sadu nastavlja projekat Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.

Na osam bilborda na Bulevaru oslobođenja, Bulevaru cara Lazara, Bulevaru Jaše Tomića i u Hajduk Veljkovoj ulici predstavljeno je 70 učenica i učenika, đaka generacije u osnovnim i srednjim školama u prošloj školskoj godini, kao i osvajači nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima koji su svojim uspesima predstavljali svoje škole i naš grad u zemlji i svetu.

Zbog prethodne godine koja je, takođe, bila obeležena brojnim izazovima, odlučili smo da sve prijavljene đake iz škola koje su se odazvale na naš konkurs predstavimo na bilbordima na najprometnijim ulicama u gradu i predstavimo njihov uspeh, bilo da su đaci generacije ili osvajači prestižnih nagrada u oblasti nauke i umetnosti. O njihovim uspesima podrobnije ćete moći da saznate na internet stranici projekta http://www.uzv.rs u narednim danima – poručuju organizatori akcije – Udruženje za promociju društvene odgovornosti.


Oni čestitaju našim mladim uspešnim sugrađanima, i obećavaju da će projekat Učim+Znam=Vredim, koji se sprovodi od 2015. godine, nastaviti i dalje da podržava i promoviše uspeh mladih, predstavljajući ih kao prave društvene uzore.

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan