Ugljenisan leš pronađen u kontejneru u Krčedinu

Ugljenisan leš pronađen u kontejneru u Krčedinu

U blizini Dunava na mestu gde meštani Krčedina i vikendaši, ostavljaju smeće, u četvrtak uveče policiji je prijavljeno da se u jednom od kontejnera nalazi ugljenisano telo.

Zvaničkih informacija i potvrda o pronalasku tela iz Ministarstva unutrašnjih poslova nema, a meštani ovog sremskog sela, začuđeni su da bi tako nešto moglo da se desi u ovom mirnom mestu. 

- Primetili smo pojačan broj policijskih vozila i danas. Po selu kruže dve verzije, da je neko od vikendaša primetio da u kontejneru gori telo, dok neko kaže da je telo žene pronađeno pored kontejnera - priča jedan od meštana koji živi u Dunavskoj ulici, gde je policija dva dana radila uviđaj.

Kako kažu Krčedinci za ''Novosti'', u selu se niko ne vodi kao nestao, pa misle, da ako je i došlo do zločina, da je to neko želeo da prikrije u njihovom malom mestu.

U petak u tužilaštvu niko nije bio dostupan da bi dali više informacija o ovom slučaju koji je u njihovoj nadležnosti.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskopski znaci zagađenje vazduha horoskop isključenja struje zagađenje dnevni horoskop servisne informacije novi sad bebe Isključenje struje sahrane novi sad elektrovojvodina magla isključenje vode betanija bez struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište novorođenčad skupština grada novog sada jkp lisje zodijak raspored sahrana i ispraćaja bez vode isključenja astrologija raspored sahrana novi sad