Uhapšen Ninoslav Jovanović posle 17 dana potrage

Uhapšen Ninoslav Jovanović posle 17 dana potrage

Silovatelj i otmičar devojčice uhapšen je danas na groblju u njegovom rodnom selu Malči, u 14.20 sati.

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin koji je bio oteo devojčicu Moniku Karimanović posle 17 dana potrage, uhapšen je danas. U potragu je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša, Zaječara, helikopterska jedinica, žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere, piše "Blic".

Pre Malče, pretražena su sela Podvis i Rgošte u okolini Knjaževca. Inače, silovatelj je oko 12 sati viđen u jednoj kući, u Malči gde je prespavao u seniku. On je primećen kad je izašao, verovatno u potrazi za hranom. Vlasnik domaćinstva u čijem se seniku skrivao Jovanović kaže za "Blic" da je primetio da su bale sena razbacane, a pre toga su bile složene, te pretpostavlja da je, sada već bivši, begunac spavao u senu. Meštani su odmah potom pozvali policiju, a Malčanski berberin je pobegao, međutim dva sata kasnije je pronađen.

Ovo je ujedno i bilo prvo potvrđeno viđenje Jovanovića od 29. decembra, kada je iskočio kroz prozor kuće u Pasjači. Podsećamo da je Monika pronađena 29. decembra posle devet dana od kad je bila oteta.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan