Uhapšen Novosađanin nakon divljanja na putu

Uhapšen Novosađanin nakon divljanja na putu

Policija iz Žablja je u petak uveče, posle potere na putu Zrenjanin – Novi Sad, na ulasku u Novi Sad, uspela da zaustavi bahatog vozača "pežoa 206", novosadskih registarskih oznaka koji se prethodno na izlasku iz Žablja, oglušio na policijski znak da se zaustavi, radi redovne kontrole.

Umesto da se zaustavi, ovaj 63-godišnjak je, kako saznajemo, dodao gas i udaljio se. Vozeći brzinom većom od dozvoljene, on je u nekoliko navrata preticao kolonu vozila i preko pune linije, ugrožavajuži tako svoju, ali i bezbednost drugih vozača.

Policajci su uspeli da mu blokiraju put na ulasku u Novi Sad i da ga zaustave, ali je vozač odbio da bude alkotestiran, te mu je izvađena krv da se utvrdi da li je za volanom bio pod dejstvom alkohola.

Bahati vozač je odmah priveden sudiji za prekršaje, gde mu je izrečena kazna od 70 dana zatvora, dobio je 25 kaznenih poena, 11 meseci ne sme da upravlja motornim vozilom, a mora da plati i novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara i domah je upućen na izdražavanje zatvorske kazne.

Oceni vest:
6
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Uroš

  pre 1210 dana i 15 sati

  Uzeti odmah dozvolu....a bogami i auto...

  Oceni komentar:
  0
  6
 • Sloba53

  pre 1210 dana i 3 sata

  Bravo , kad se hoće ima države i vladavine prava.

  Oceni komentar:
  1
  7
 • Goran

  pre 1209 dana i 22 sata

  Kako nema ovakva vest sa bahati vozac audila ili bahati vozac bmw-a ili takve ne smeju da pojure ili takvih nema? Da ne bude zabune podrzavam izrecene mere.

  Oceni komentar:
  0
  12