Uklanja se deo pešačkog ostrva kod ulaza u Urgentni centar

Uklanja se deo pešačkog ostrva kod ulaza u Urgentni centar

Ovaj prolaz će važiti isključivo za vozila hitne pomoći koja će u hitnim slučajevima kada je svaki sekund važan, moći da skrate put i izbegnu dosadašnje polukružno okretanje na raskrsnici Futoške i Cara Dušana.

Građevinske ekipe JKP “Put“ započele su u utorak 18. septembra radove u Futoškoj ulici naspram ulaza u Urgentni centar. Po nalogu nadležnih na ovom mestu treba da se ukloni deo pešačkog ostrava između kolovoznih traka, napravi prolaz i tako omogući skretanje vozila hitne pomoći koja dolaze iz smera od Novog naselja.

Posao je obiman budući da treba da se poruše ivičnjaci i površina ostrva, izgradi kolovozna površina sa trakom za skretanje u levo i postave novi ivičnjaci.

Radovi će po rešenju o izmeni režima saobraćaja trajati do kraja iduće nedelje a za saobraćaj će biti zatvorena po jedna saobraćajna traka sa obe  strane ostrva i zato se mole vozači da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju kako bezbednost ne bi bila ugrožena, navedeno je u saopštenju JKP "Put".

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nenad

  pre 486 dana i 15 sati

  Jos samo da vozaci postuju prednost vozila hitne pomoci.

  Oceni komentar:
  0
  0
zodijak raspored sahrana i ispraćaja astrologija zagađenje isključenja struje horoskop novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad servisne informacije novi sad bez vode isključenje vode isključenja Isključenje struje bebe javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija magla Elektrodistribucija Novi Sad betanija zagađenje vazduha novorođenčad jkp lisje bez struje sremska kamenica skupština grada novog sada dnevni horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ elektrovojvodina