Uklanja se deo pešačkog ostrva kod ulaza u Urgentni centar

Uklanja se deo pešačkog ostrva kod ulaza u Urgentni centar

Ovaj prolaz će važiti isključivo za vozila hitne pomoći koja će u hitnim slučajevima kada je svaki sekund važan, moći da skrate put i izbegnu dosadašnje polukružno okretanje na raskrsnici Futoške i Cara Dušana.

Građevinske ekipe JKP “Put“ započele su u utorak 18. septembra radove u Futoškoj ulici naspram ulaza u Urgentni centar. Po nalogu nadležnih na ovom mestu treba da se ukloni deo pešačkog ostrava između kolovoznih traka, napravi prolaz i tako omogući skretanje vozila hitne pomoći koja dolaze iz smera od Novog naselja.

Posao je obiman budući da treba da se poruše ivičnjaci i površina ostrva, izgradi kolovozna površina sa trakom za skretanje u levo i postave novi ivičnjaci.

Radovi će po rešenju o izmeni režima saobraćaja trajati do kraja iduće nedelje a za saobraćaj će biti zatvorena po jedna saobraćajna traka sa obe  strane ostrva i zato se mole vozači da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju kako bezbednost ne bi bila ugrožena, navedeno je u saopštenju JKP "Put".

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nenad

  pre 366 dana i 12 sati

  Jos samo da vozaci postuju prednost vozila hitne pomoci.

  Oceni komentar:
  0
  0
radosne vesti Daško i Mlađa isključenja struje OK Vojvodina lisje novorođenčad jkp lisje servisne informacije novi sad sahrane servisne informacije bez vode elektrovojvodina havarija na vodovodu Isključenje struje odbojka novosadsko porodilište betanija raspored sahrana novi sad epk 2021 groblje bebe Fruška gora opens 2019 bez struje Elektrodistribucija Novi Sad almaško groblje sahrane novi sad Spens gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija