ULAZ SLOBODAN: Seminar o društvenom organizovanju i javnom govoru

ULAZ SLOBODAN: Seminar o društvenom organizovanju i javnom govoru

Udruženje građana "Srbija u pokretu" održaće seminar "Ulaz slobodan" u Novom Sadu u dva navrata – 25. i 26. februara i 4. i 5. marta 2016. godine. Seminar će biti održan u Omladinskom klubu Novi Sad (Bulevar despota Stefana 5), a vreme održavanje je od 15 do 18 časova svakog dana seminara.

Seminar "Ulaz slobodan" nastao je iz potrebe za aktivnim učešćem mladih u kreiranju pozitivnih promena u svom okruženju. Prvenstveno je namenjen studentima/kinjama, aktivistima/kinjama nevladinih organizacija i svim pojedincima koji žele da steknu nove veštine javnog nastupa i organizovanja.

Kroz predavanja, radionice i usmerene diskusije predavači/ce motivišu učesnike da artikulišu svoje ideje i naprave konkretan plan za njihovu realizaciju.

Seminar "Ulaz slobodan" traje dva dana i besplatan je. Tokom prvog dana učesnici stiču znanja i veštine o javnom nastupu i prezentovanju svojih ideja, dok se drugog dana upoznaju sa konceptom storytelling i društvenog organizovanja.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara.

Neka od glavnih pitanja seminara su:

1. Kako predstaviti svoje ideje i motivisati ljude na akciju?

2. Kako se organizovati oko neke ideje?

3. Kakve veštine se zahtevaju od organizatora?

4. Na koje sve načine se ove veštine mogu podeliti sa drugima?

Predavači učesnicima prenose znanja i iskustva o tehnikama organizovanja volontera koja se izučavaju na Harvard Kennedy School – Houser Center for Non-Profits. U Srbiji je do sada održano više od 50 seminara "Ulaz slobodan", a pohađalo ih je preko 500 učesnika.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan