Ulica Novosadskog sajma dobija dva nova semafora

Ulica Novosadskog sajma dobija dva nova semafora

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije obaveštava javnost da će u narednih nekoliko dana, u zavisnosti od vremenskih prilika, početi radovi na izgradnji dva nova semafora u Ulici Novosadskog sajma i to na raskrsnici sa ulicom Mičurinovom i na raskrsnici sa ulicom Bore Prodanovića.

Opravdana potreba za semaforizovanjem ove dve raskrsnice ogleda se u podizanju nivoa bezbednosti u saobraćaju, pre svega bezbednosti pešaka i biciklista, čiji su tokovi na ovim lokacijama veoma intenzivni, s obzirom na to da se u neposrednoj blizini nalazi škola, hotel i sajam.

Ukupna vrednost ove investicije iznosi 13,5 miliona dinara, izvođač radova je "Invest-inženjering" iz Novog Sada, a rok za završetak je 120 kalendarskih dana.

Zbog radova na izgradnji semafora, uvedena je privremena izmena režima saobraćaja u Ulici Novosadskog sajma, koja je na snazi od 4. novembra 2019. godine do 3. marta 2020. godine. Tokom izvođenja radova saobraćaj neće biti u prekidu i u svakom trenutku će biti prohodna jedna saobraćajna traka po smeru.

– Ovom prilikom apelujemo na vozače da, kada radovi počnu, dodatno povećaju opreznost na ovom putnom pravcu i obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju – poručuju iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije  

Oceni vest:
4
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop JKP Vodovod i kanalizacija bebe jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo RHMZ Futog raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje mup novi sad betanija elektrovojvodina sremski karlovci servisne informacije novi sad horoskopski znaci dnevni horoskop Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novorođenčad isključenje vode novosađani gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević NURDOR Isključenje struje novosadsko porodilište sahrane novi sad crna hronika raspored sahrana novi sad bez vode Vreme u Novom Sadu