Ulica Vojvode Bojovića dobija modernu LED rasvetu

Ulica Vojvode Bojovića dobija modernu LED rasvetu

U toku su radovi na izgradnji novog javnog osvetljenja u Ulici vojvode Bojovića, na deonici od Ulice Jovana Subotića do Ulice Kraljevića Marka. U okviru ovih radova biće postavljeno 17 stubova javnog osvetljenja i svetiljke nove generacije sa led izvorima svetla.

Kako navode iz Zavoda za izgradnju grada, u delu ulice gde se stubovi postavljaju na novoizgrađenoj pešačkoj stazi obavljaju se minimalna raskopavanja, dok će se na mestima gde se stubovi nalaze na zelenoj površini izvršiti i postavljanje novog kabla.           

Obaveštavamo sugrađane da će tokom izvođenja ovih radova dolaziti do privremenih isključenja javnog osvetljenja u Ulici vojvode Bojovića i okolnim ulicama (Kraljevića Marka, Vojvode Šupljikca i Svetojovanskoj) zbog čega apelujemo na strpljenje i razumevanje, uz napomenu da su isključenja neophodna iz razloga bezbednog obavljanja posla, navode iz ZIG-a.

Izvođač radova na izgradnji javnog osvetljenja u Ulici vojvode Bojovića je  „Tehnika“ AD Vršac, radovi su počeli sredinom oktobra, a rok završetka je 60 kalendarskih dana.

- Iako je planirano da radovi traju do polovine decembra, nastojaćemo da, zbog nastupajućih nepovoljnih vremenskih uslova i što kraćeg isključenja javnog osvetljenja, radovi budu završeni i pre ugovorenog roka, navodi se u saopštenju.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan