Ultimatum "Zelenih": Protesti protiv "Matijevića"  širom Srbije

Ultimatum "Zelenih": Protesti protiv "Matijevića" širom Srbije

Zeleni nadležnima dali rok od 48 sati da se oglase povodom spornih snimaka iz "Matijevića".

Zelena ekološka partija obavestila je juče javnost da ukoliko se za 48 sati ne oglasi nadležno ministarstvo Republike Srbije povodom objavljenih spornih snimaka iz Mesne industrije "Matijević" - Zeleni će organizovati proteste ispred svake prodavnice ove kompanije u Srbiji, sa zahtevom da nadležno ministartvo jasno obavesti javnost da li su sporni snimci i optužbe tačni, kao i da se saopšti informacija kada je i kako nadležna institucija poslednji put kontrolisala stanje u ovoj i drugim Industrijama mesa u Srbiji.

Zeleni traži od nadležnog ministarstva da se vanredno ispitaju sporni proizvodi iz ove industrije ali i svih drugih industrija mesa u Srbiji. Narod mora znati kakvu i kog kvaliteta hranu kupuje i da li se apsolutno poštuju svi zakoni koji se tiču proizvodnje hrane.

Članovi ove partije u stalnom  su kontaktu s predsednicima svojih opštinskih odbora na celoj teritoriji Srbije, koji su obavešteni o mogućnosti organizovanja protesta. Nakon protesta ispred svih prodavnica Mesne industrije "Matijević", protest do ispunjavanja naših zahteva će se nastaviti ispred nadležnog ministarstva u Beogradu. 

.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan