"Univer" od petka radi sat vremena duže

"Univer" od petka radi sat vremena duže

Prodavnice Grupe Univerexport ("Univerexport" i "Trgopromet") će od petka, 27. marta, raditi po novom radnom vremenu – od 7 do 16 časova, uključujući i prodavnice u tržnim centrima (TC "Promenada" u Novom Sadu i TC "Aviv Park" u Beogradu), kako bi potrošači imali dodatni sat vremena za obavljanje kupovine, a sve u okviru dozvoljenog vremena za boravak van kuće koje je trenutno do 17 časova.

Za lica starija od 65 godina, u nedelju, 29. marta, u periodu od 4 do 7 sati, biće otvorene 83 radnje Grupe Univerexport: 57 "Univerexport" prodavnica u svim gradovima Vojvodine i Beogradu i 26 prodavnica "Trgoprometa".

Svi detalji o radnom vremenu mogu se pronaći na sajtu univerexport.rs i trgopromet.rs. Istovremeno, u nedelju, 29. marta, početak rada prodavnica za lica koja imaju manje od 65 godina će biti od 8 časova, kako bi se dezinfikovali prostori. 

Namirnica ima dovoljno i ulažemo sve napore da objekti u svakom trenutku imaju u ponudi sve što je neophodno potrošačima, posebno u kategorijama najtraženijih namirnica, kao što je poslednjih dana – svež kvasac, a kojeg u svim radnjama Grupe Univerexport ima u prodaji. U ovom trenutku, izuzetno je važno poštovanje svih bezbednosnih mera i preporuka, kao i držanje minimalnog rastojanja od dva metra u odnosu na ljude u neposrednoj blizini. Sa velikom pažnjom se vodi računa o maksimalnom broju ljudi unutar prodavnice, dezinfikovanju prostora i opreme, zaštitnoj opremi za prodavce (plexi barijere na kasama, maske, rukavice, gelovi za dezinfekciju ruku) i poštovanju svih mera koje propiše Vlada Republike Srbije – navodi se u saopštenju iz ove kompanije.

PRODAVNICE KOJE IMAJU DRUGAČIJE RADNO VREME:

Radno vreme: ponedeljak – subota od 7 do 15 sati, nedeljom od 4 do 7  i od 8 do 15 časova
• Univerexport (mp031), Cara Lazara 12, Srbobran
• Univerexport (mp039), Petefi Šandora 2, Bečej
• Univerexport (mp057), Glavna 10, Bačko Gradište
• Univerexport (mp111), Maršala Tita 333, Kula

Radno vreme: ponedeljak – subota od 7 do 15.30, nedeljom od 8 do 13 sati
• Univerexport (mp055), Đure Jakšića 1, Sremska Mitrovica

Radno vreme: ponedeljak – subota od 7 do 15.30, nedeljom od 4 do 7 i od 8 do 13 sati
• Univerexport (mp081), Svetog Stefana 32, Sremska Mitrovica

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan