Univerexport od danas i na Bulevaru partijarha Pavla u Novom Sadu 

Univerexport od danas i na Bulevaru partijarha Pavla u Novom Sadu 

Svečanim presecanjem vrpce od strane izvršnog direktora kompanije Univerexport Nikole Cvijanovića, 24. septembra u 10 časova simbolično je otvorena nova prodavnica najvećeg domaćeg maloprodajnog lanca kompanije Univerexport. 

Novo prodajno mesto prostire se na 250 m2 prodajnog prostora, a asortiman koji broji više od 5.000 artikala zadovoljiće potrebe svih stanovnika novog Bulevara partijarha Pavla. Ovo je prvi od tri Univerexport objekta koji će se u narednom periodu nalaziti u ovom delu Novog Sada. 

Poklon paketi, poklon cegeri i gratis kupovine samo su mali onoga što potrošače očekuje u novom Univerexportu svakim danom od 7 do 22 časa. Deo ponude je sveže meso i prerađevine sa domaće, sopstvene farme AD "Bačke" iz Bačke Palanke, uvek sveže voće i povrće, organski proizvodi brenda "Organa", kao i robne marke pod nazivom "Baš Baš" sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. 

Prodajna mreža kompanije Univerexport, koja danas broji 158 prodavnica širom Vojvodine ali i Beograda i okoline, će se tokom sledećeg meseca proširiti i na dve nove radnje u Beogradu. 

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan