Univerexport otvorio novi objekat u Petrovaradinu

Univerexport otvorio novi objekat u Petrovaradinu

Otvaranjem šampanjca i presecanjem vrpce od strane direktora Grupe Univerexport Vesne Vučurević, svečano je obeležen početak rada nove prodavnice kompanije Univerexport.

Petrovaradin je od četvrtka, 3. oktobra, pored dva postojeća objekta, bogatiji za još jedan maloprodajni objekat Univerexport kompanije u ulici Okrugićeva 17. Otvoren je 149. objekat u nizu najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, čiji su se planovi za 2019. godinu i kretali u pravcu otvaranja radnji manjeg formata u gradskim i prigradskim zonama u kojima do sada Univerexport kao brend nije egzistirao. Poseban fokus kompanije svakako je na teritoriji Novog Sada i okoline, kao mestu odakle je Univerexport pre 29 godina napravio svoje prve korake, kao svojevrsna nagrada potrošačima za vernost i lojalnost koju nesebično pružaju svih ovih godina.Radno vreme nove prodavnice je od ponedeljka do subote od 7 do 21 čas, i nedeljom od 7 do 14 časova. 5.000 artikala, na prodajnom prostoru od blizu 300 metara, čine asortiman nove radnje gde se posebno ističu proizvodi iz sopstvene proizvodnje. Meso "AD Bačke" se može kupiti jedino u Univerexportovim maloprodajnim objektima, izuzetnog kvaliteta i ukusa, gde potrošači mogu biti sigurni u ono što kupuju – meso se nikada ne uvozi i nikada ne zamrzava i kao sveže stiže do radnji u roku od 48 sati. Privatna robna marka Univerexporta je pod nazivima BašBaš, DajDaj i Naše najbolje – zagarantovan je vrhunski kvalitet po veoma pristupačnoj ceni.

Na adresi Okrugićeva 17 zaposleno je 9 novih radnika, koji zajedno sa 2.500 ljude čine porodicu Univerexport koja svoje radnje ima u svakom većem i manjem opštinskom centru Vojvodine i u Beogradu.

Prvog dana kupovine, potrošače su dočekala iznenađenja u vidu poklon paketa, poklon cegera, ali i posebnih cena određenih artikala.


Promotivni tekst

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ceca

  pre 1219 dana i 16 sati

  Super sad imamo jos jedan Univerov objekat u komsiluku koji nam je bio potreban,jel stanari iz Okrugiceve nisu imali u blizini prodavnicu a i sto postoje u okolini cene su previsoke sto pokazuje da se vlasnici malo vise halave ne bii zaradili vise.Jedna sugestija..nek se malo i neki drugi lanac trgovine potrudi da dodje u Petrovaradin poput Maxija,Rode,Gomexa..da bude konkurent Univeru jel ih ima vec tri u Petrovaradinu.Pozdrav.

  Oceni komentar:
  0
  6