Univerexport otvorio novi objekat u Sremskoj Kamenici

Univerexport otvorio novi objekat u Sremskoj Kamenici

Kompanija Univerexport je danas, 11. juna, otvorila svoju treću prodavnicu u Sremskoj Kamenici, a grupa Univerexport nastavila sa širenjem svoje maloprodajne mreže u svim većim i manjim opštinskim centrima Vojvodine i Beograda.

Podstaknuti činjenicom da se trend kupovina u najbližim radnjama mestu stanovanja ili mestu rada i dalje nastavlja, kao i da kupci žele da kupovinu obave što brže i jednostavnije a pri tom imaju dobru ponudu domaćih proizvoda, Univerexport ove godine otvara nova prodajna mesta  i kvalitetno odgovara na želje kupaca. Nova prodavnica u Sremskoj Kamenici, na adresi Dr Goldmana 1, ima blizu 300 m2 prodajnog prostora, a 10 novozaposlenih radnika spremno će odgovoriti na zahteve potrošača vezane za kvaliteta proizvoda, brzinu usluge i ljubaznost. 

Asortiman od 5.000 artikala sasvim je dovoljan istovremeno i za brzo obavljanje kupovine, ali i za kupovinu svega onoga što je potrebno u tom momentu. Meso sa sopstvene farme iz Bačke Palanke, robne marke "Baš baš i "Naše najbolje" sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, uvek sveže voće i povrće, proizvodi iz sopstvenih proizvodnih pogona (organska proizvodnja, pecivo i hlebovi, vino i pršuta "Vučurević"), najtraženiji su artikli u prodajnom asortimanu prodavnica Univerexporta.

Do kraja godine Novosađane i stanovnike okolnih mesta, očekuje još prodajnih objekata najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, a prva od njih će biti u narednih nekoliko meseci.


Promotivni tekst

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan