"Univerexport" prvi među trgovcima dobio žig potvrde kvaliteta proizvoda i usluga

"Univerexport" prvi među trgovcima dobio žig potvrde kvaliteta proizvoda i usluga

Kompanija "Univerexport" prva je među trgovinskim lancima dobitnik žiga garancije "Provereno – sigurna kupovina", od strane Nacionalne organizacije potrošača Srbije.

Žig, kao oznaka garancije kvaliteta proizvoda i usluga, dodeljen je "Univerexport-u" kao najvećem domaćem trgovinskom lancu koji na tržištu posluje punih 30 godina. Sama oznaka je potvrda kvaliteta i sigurne kupovine i još jedan je dokaz za prepoznatljivost "Univerexport-a" kao pouzdanog mesta kupovine, uz kvalitetne proizvode.

 


"Univerexport", kao domaći trgovinski lanac iz Novog Sada, koji ove godine slavi veliki jubilej, ne samo da u svojoj ponudi ima kvalitetne, domaće proizvode, već i sam proizvodi domaće. Sveže meso sa sopstvene farme "AD Bačka", organski proizvodi brenda "Organa" sa sopstvenog imanja, pršut i vino "Vučurević" iz lične proizvodnje sa obronaka Fruške Gore, kao i proizvodi robne marke "Baš Baš" i "Naše najbolje", mogu se pronaći jedino u "Univerexport" prodavnicama.

Kao takvi, prepoznati su od strane potrošača kao svojevrsna oznaka kvaliteta, dok je žig NOPS-a "Provereno – sigurna kupovina" stigao kao dodatna garancija ne samo kvaliteta proizvoda, već i pouzdanosti kupovine u više od 170 prodavnica lanca "Univerexport" koji je rasprostranjen u svim manjim i većim opštinskim centrima Vojvodine i u Beogradu.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan