UNS: Uručene nagrade najboljim studentima i studentkinjama (FOTO)

UNS: Uručene nagrade najboljim studentima i studentkinjama (FOTO)

U Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu u ponedeljak 28. januara organizovan je svečani prijem za najbolje studente i studentkinje Univerziteta u školskoj 2017/2018. godini.

Dodeljene su dve nagrade – Nagradu za najboljeg studenta fakulteta dobilo je 12 laureta i laureatkinja, a Izuzetnu nagradu za završene studije i ostvarenu ukupnu prosečnu ocenu 10,00 u školskoj 2017/2018. godini njih 19.


Priznanja mladima uručili su rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dejan Jakšić i prorektorka za nastavu prof. dr Sanja Podunavac-Kuzmanović. Svečanosti su, pored nagrađenih studenata i studentkinja, prisustvovali dekani i prodekani fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrada najboljem studentu fakulteta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2017/2018. godini sastoji se od sertifikata i novčanog dela nagrade (jednokratne stipendije) u iznosu od 13.300 dinara, dok se Izuzetna nagrada za završene studije sastoji od sertifikata i jednokratne stipendije u iznosu od 10.000 dinara.


Nagrađene studentkinje i studenti su: Jovana Popov – Filozofski fakultet, Katarina Vučković – Poljoprivredni fakultet, Miljana Bigović – Pravni fakultet, Tatjana Daničić – Tehnološki fakultet, Tijana Makivić – Ekonomski fakultet, Katarina Ćoćić – Fakultet tehničkih nauka, Jovan Javorac i Andrea Tot – Medicinski fakultet, Milica Radaković – Prirodno-matematički fakultet, Kaja Mandić Plavšić – Akademija umetnosti, Marija Nedić – Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin", Filip Kosić – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.

Spisak dobitnica i dobitnika Izuzetne nagrade za završene studije može se pogledati OVDE.

Izvor: Univerzitet u Novom Sadu

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan