Upis u muzičku saznaonicu "Čarobna frula" kreće 28. avgusta

Upis u muzičku saznaonicu "Čarobna frula" kreće 28. avgusta

Raznolike muzičke aktivnosti za decu uzrasta od 18 meseci do 12 godina.

Muzička saznaonica “Čarobna frula" kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike.  

- Kreativni pristup nastavnika škole, u  edukaciji dece uzrasta od 18 meseci pa do sedam godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece. Rad u grupi omogućava socijalizaciju deteta, razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama. U najmlađim grupama, u kojima su deca od 18 meseci do tri godine, aktivno učestvuju i roditelji koji su sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom. Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa – poručuju iz "Čarobne frule".

U "Čarobnoj fruli" postoji dečji hor za klince i klinceze uzrasta od 7 do 12 godina, a moguće je pohađati i časove klavira, solfeđa, muzičke teorije i solo pevanja za sve uzraste, kao i pripremati se za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama i različitih nivoa ABRSM programa (Udruženi odbor Kraljevskih muzičkih škola – Associated Board of the Royal Schools of Music, koji  je vodeći svetski organizator muzičkih ispita i ocenjivanja).

UPIS U MUZIČKU SAZNAONICU počinje u ponedeljak, 28. avgusta. Sve informacije o upisu i o aktivnostima u “Čarobnoj fruli” mogu se dobiti putem i-mejla , ili na broj telefona 063 592 559. Muzička saznaonica "Čarobna frula" nalazi se u Dečjem kulturnom centru, u ulici Ive Lole Ribara 6 u Novom Sadu.

Naš razgovor s Dušicom Stojković, muzičkim pedagogom i vlasnicom "Čarobne frule", možete pročitati OVDE.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija sahrane novorođenčad novosađani Novo naselje servisne informacije gradsko groblje novosadsko porodilište štrand policija servisne informacije novi sad isključenja struje bebe lisje Spens raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode elektrovojvodina almaško groblje bez vode opens distrikt sahrane novi sad bez struje Elektrodistribucija Novi Sad opens 2019 JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija raspored sahrana novi sad